FAQ

Welke maat heb ik nodig voor de exclusieve abaya's?

Bekijk de maattabel hieronder voor de exclusieve abaya's.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren of wijzigen?

Zodra je bestelling is verwerkt, is annuleren of wijzigen helaas niet meer mogelijk. De verzending is altijd afhankelijk van het transportbedrijf. Je kunt je bestelling volgen via de Track en Trace die je ontvangt zodra het is verzonden.

Ik heb een vraag over een product. Hoe kan ik contact opnemen met jullie team?

Je kunt een e-mail sturen naar de klantenservice info@bybosati.com, contact met ons opnemen via Whatsapp op +31 6 86160896 of via onze chat. Ons team is 24/7 beschikbaar!

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat nu?

Controleer eerst je spambox. Als de e-mail hier ook niet wordt vermeld, kun je een e-mail sturen naar onze klantenservice via info@bybosati.com, contact met ons opnemen via Whatsapp op +31 686160896 of de chat van de webshop gebruiken. Ons team is 24/7 beschikbaar.

Ik wil mijn product retourneren. Hoe kan ik dit doen?

We hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel tijd hebt om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retour moet je artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking.

Om een retour te starten, kun je contact met ons opnemen via info@bybosati.com. We sturen je de link van het retourportaal, evenals instructies over hoe en waar je je pakket moet verzenden. Retourzendingen zonder vooraf een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen over retourneren via info@bybosati.com.

Schade en problemen

Controleer je bestelling bij ontvangst en neem direct contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Europese Unie 14 dagen bedenktijd

Onverminderd het bovenstaande heb je, als de goederen binnen de Europese Unie worden verzonden, het recht om je bestelling binnen 14 dagen, om welke reden dan ook en zonder opgaaf van reden, te annuleren of terug te sturen. Zoals hierboven, moet je artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Je hebt ook de bon of het aankoopbewijs nodig.

Terugbetalingen

We laten het je weten zodra we je retour hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de teruggave is goedgekeurd of niet. Als het is goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch teruggestort op je oorspronkelijke betaalmethode binnen 14 werkdagen. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de teruggave verwerkt en boekt.

Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retour hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@bybosati.com.

Let op: het product moet onbeschadigd, ongedragen en vrij van vlekken worden geretourneerd. De originele hangtags moeten ook zijn bevestigd. Bij vermoeden van een gedragen product accepteren we de retourzending niet.